New Southeast Heights Children’s Facility- PB&J

New Southeast Heights Children’s Facility- PB&J

The project was a renovation of an existing building, which had some very challenging conditions. The building had existing structural bearing walls, varying floor levels, low ceiling structures and a disjointed floor plan. Within these existing conditions our firm was able to successfully plan a new layout for their specific program requirements. We were able to renovate the building to meet the complex needs of this therapeutic pre-school, and provide a rich and comfortable environment for their programs. The resulting facility was greeted by the staff and families of PB&J with great enthusiasm. Meals are served from an on-site kitchen. The site is secure, with controlled entries and playgrounds.

<< << previous